Welcome to the AFK Mods bug tracker. In order to report an issue, please select a project from the drop down menu below. Select “Open New Issue” and fill out the form with as many details as possible.

An account will be required to submit an issue, so if you need one and are unable to register, please contact us via the forums at https://afkmods.iguanadons.net/
       

Issue Data
Status: In Progress
Issue Type: Bug Report
Project: Unofficial Fallout 4 Patch
Component: Fallout 4: Vanilla
Category: Papyrus
Assigned To: Sclerocephalus
Platform: All
Severity: Low
Votes: 0
Watching: N/A
Opened By Sclerocephalus on Apr 6, 2017 9:38 am
Last Edited By Sclerocephalus on Oct 9, 2017 1:03 am

Issue #22300: ElevatorMeterScript log spam

[06/05/2016 - 10:54:40AM] error: (000C4478): the animation graph (ElevatorButton01) cannot currently process event "StartOn".
stack:
[ (000C4478)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000C4478)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "<unknown file>" Line ?
[06/05/2016 - 10:54:40AM] error: (000C4477): the animation graph (ElevatorButton01) cannot currently process event "StartOn".
stack:
[ (000C4477)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000C4477)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "<unknown file>" Line ?
[06/05/2016 - 10:56:05AM] error: (000C4478): the animation graph (ElevatorButton01) cannot currently process event "StartOn".
stack:
[ (000C4478)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000C4478)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "<unknown file>" Line ?
[06/05/2016 - 10:56:05AM] error: (000C4477): the animation graph (ElevatorButton01) cannot currently process event "StartOn".
stack:
[ (000C4477)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000C4477)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "<unknown file>" Line ?
[06/05/2016 - 11:00:40AM] error: (000C4478): the animation graph (ElevatorButton01) cannot currently process event "StartOn".
stack:
[ (000C4478)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000C4478)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "<unknown file>" Line ?

[06/24/2016 - 03:31:26PM] error: (000D6FD3): model was not loaded when we tried to play an animation on it (but it was disabled).
stack:
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "g:\_F4\Art\Raw\ScriptsMilestone\ElevatorMeterScript.psc" Line 14
[06/24/2016 - 03:34:47PM] error: (000D6FD3): model was not loaded when we tried to play an animation on it (but it was disabled).
stack:
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "g:\_F4\Art\Raw\ScriptsMilestone\ElevatorMeterScript.psc" Line 14
[06/24/2016 - 03:42:51PM] error: (000D6FD3): model was not loaded when we tried to play an animation on it (but it was disabled).
stack:
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "g:\_F4\Art\Raw\ScriptsMilestone\ElevatorMeterScript.psc" Line 14
[06/24/2016 - 03:55:21PM] error: (000D6FD3): model was not loaded when we tried to play an animation on it (but it was disabled).
stack:
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.PlayAnimation() - "<native>" Line ?
[ (000D6FD3)].ElevatorMeterScript.OnCellLoad() - "g:\_F4\Art\Raw\ScriptsMilestone\ElevatorMeterScript.psc" Line 14


This script throws two sorts of errors:
(1) an animation garph error which is particularly annoying. It always fails to play the "StartOn" animation
(2) occasionally, it also complains that it cannot call an animation on a disabled object.

(1): The problem here is that the script should not try to play the "StartOn" animation on every reload. It only should do this on first load and after a reset. The fix is complicated by the 'const' flag on this script, which means that we cannot use a tracking bool (it will not compile otherwise), and removing the flag is probably not a good idea (at least not if there is a workaround). We therefore need to check for the "StartOn" animation to be played in an OnInit() event (as this will fire on first load and after a reset). Though, we cannot call the animation from that event (this will only result in another animation graph error), but there's a workaround for this obstacle too: start a timer from the OnInit event and call the animation from the timer event. This is currently being tesetd.
(2): this only requires a sanity check.

       

Comments

2 comment(s)
Arthmoor said:
Was this intended to be marked as fixed? It's not in the fixpack for 201.

       
Comment #1 May 9, 2017 12:12 am  Edited by on May 9, 2017 12:12 am
Sclerocephalus said:
I modified the script as explained above but had not had the time to test it before I packed up the fixes for 2.0.1.

       
Comment #2 Sep 5, 2017 9:01 am  Edited by on Sep 5, 2017 9:01 am
Showing Comments 1 - 2 of 2